GRAN TURISMO 7 (PS5) - Playstation 5

GRAN TURISMO 7 (PS5) - Playstation 5

FIFA 23 (PS5) - Playstation 5

FIFA 23 (PS5) - Playstation 5

Grand Theft Auto V (PS5) - Playstation 5

Velkommen til Los Santos. Oplev underholdningssucceserne Grand Theft Auto V og GTA Online på den seneste generation af konsoller med et væld af forbedringer og opgraderinger til nye og tilbagevendende spillere.

Oplev de sammenvævede historier om Franklin, Michael og Trevor i den vidtstrakte åbne verden af Los Santos og Blaine County, som er mere detaljerede end nogensinde før, nu med:

  • Skøn grafik: Forbedret nøjagtighed og ydeevne med tre nye detaljerede grafiktilstande til at tilpasse din spiloplevelse - med op til 4K-opløsning, op til 60 billeder pr. sekund, HDR-muligheder, ray tracing, forbedrede teksturkvaliteter og meget mere.
  • Hurtigere indlæsning: Hurtigere adgang til action, da verdenen i Los Santos og Blaine County indlæses hurtigere end nogensinde før.
  • Fordybende styring: Oplev et helt nyt niveau af reaktionstid med Haptic Feedback og dynamisk modstand med Adaptive Triggers på PlayStation 5 s DualSense trådløse controllere, inklusiv vejrffekter, ujævne vejbelægninger, eksplosioner, retningsbestemt skade og meget mere.
  • 3D-lyd: Hør alle verdens lyde med nøjagtig præcision: gashåndtaget fra en stjålet superbil, skud tæt på, brølet fra en helikopter over dig og meget mere.

Oplev desuden helt nye forbedringer i den dynamiske verden i GTA Online, der er i konstant udvikling, og hvor du kan stige fra gadehustler til at blive konge af dit eget kriminelle imperium.

  • Hao’s Special Works: Eksklusivt til den seneste generation af konsoller har Hao overtaget LS Car Meet’s Mod Shop for at tilbyde sine tjenester som en specialist i tilpasning med Hao’s Special Works. Få adgang til Hao’s Special Works ved at besvare hans telefonopkald og fuldføre en prøvetid med et højtydende, HSW-modificeret køretøj. Når du slår tiden, kan du handle ved Haos butik og købe en HSW-opgradering til egnede køretøjer og derefter tilføje en ny række modifikationer, herunder banebrydende acceleration, Chameleon Paint og meget mere.
  • Career Builder: Alle, som begynder med at spille GTA Online på den seneste generation af konsoller får adgang til Career Builder, som hjælper enhver med at komme ind i GTA Online’s verden med nyttige redskaber til at gå fra gadehustler til kriminel bagmand. Vælg en af de 4 kriminelle karrierer - Executive, Gunrunner, Nightclub Owner, or Biker – og vælg mellem en række ejendomme, kraftfulde køretøjer og våben til at kickstarte din virksomhed. Career Builder er også tilgængelig til enhver, som vil genstarte deres karakter i GTA Online.
  • Nyt menudesign: Få omgående adgang til adgang til alt, hvad GTA Online har at tilbyde direkte fra ovedmenuen, herunder de seneste og mest populære opdateringer. Hop direkte ind i Heists, Races og Adversary Modes, start direkte i Freemode, eller se på ugentlige begivenhedstilbud som rabatter, 2X GTA$-muligheder og meget mere.
  • Adgang til alle nuværende og tidligere opdateringer: Dyk ned i mere end 40 massive opdateringer med flere på vej. Der er alt fra jagten på Dr. Dre s forsvundne musikfiler med Franklin Clinton i The Contract til den hektiske undergrundsracing-action i Los Santos Tuners, røverier på den frodige tropiske ø Cayo Perico til nattelivet i After Hours og The Diamond Casino & Resort.


Alt dette og meget mere er tilgængeligt sammen med en bred vifte af ræs, tilstande, aktiviteter og sociale områder, som du kan nyde alene eller sammen med venner - herunder natklubber, arkader, penthouse-fester, biltræf og meget mere.

Og mere
Ud over de nye Chameleon Paints til alle egnede køretøjer i GTA Online er der en række nye opdateringer af livskvaliteten for veteranspillere, herunder muligheden for at vælge forskellige sessionstyper i undermenuen Find New Session.

I takt med at vi fortsætter med at forbedre og justere GTA Online-oplevelsen, har vi også foretaget justeringer for at øge basisudbetalingerne på Biker Sell-missioner og Nightclub Daily Income på PlayStation 5 og Xbox Series X|S. Fremadrettet planlægger vi at fortsætte med at foretage yderligere justeringer på tværs af alle versioner af spillet, ud over at ombalancere andre områder - såsom køretøjer, der ofte bruges i PvP-kamp. Hold dig opdateret for at få flere detaljer.

*Du skal have et PlayStation Plus-medlemskab for at tilgå online multiplayer

249 kr
◒ Kun 1 stk. tilbage
✔ dag-til-dag levering på hverdage
Vare nr.
102430
Producent
Rockstar Games
Producentens varekode
ngss102430
Artikel ID
1353799
EAN
5026555431842
Varenummer
PS5GTAV
Vægt og dimensioner
Bruttomål (med emballage) (D x B x H)
15 x 136 x 172 mm
Nettovægt
70 g
Bruttovægt
87 g
Produkttype og brug
Lanceringsår
2022
Aldersgrænse
18 år (anno)
Spil platform
Playstation 5
Spil genre
Actionspil
Version
Re-released
Produkt specs
Vare nr. 102430
Garanti 2 års reklamationsret
Producent Vare nr. 102430
EAN Nummer 5026555431842

Fragtpriser:

Gratis fragt ved køb over 499 kr.
GLS Distribution med levering til døren, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
GLS Distribution med levering til pakkeshop, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
PostNord med levering til døren, privat kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til døren, erhverv kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til pakkeshop kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)

Vi leverer til:

Danmark inkl. alle øer (Herunder ikke Grønland, Færøerne og Island).

Leveringstider:

Mandag - torsdag ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes lagervarer normalt samme dag.
Fredag - Ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes ordren normalt samme dag og leveres mandag.
Klokken 17.00 gælder kun ved valg af PostNord, hvis GLS vælges er seneste bestilling kl. 15.00

Returret:

Vi giver altid 14 dages fuld returret på vores produkter.

Reklamation:

For privatkunder gælder der 2 års reklamationsret.
Ved salg til erhverv er der 12 måneders reklamationsret.
Ved særlige produkter yder vi 3 års reklamationsret (Se under hvert enkelt produkt).