Sony PlayStation 5 - Horizon: Forbidden West Bundle

Sony PlayStation 5 - Horizon: Forbidden West Bundle

Sony PlayStation 5 - God of War: Ragnarok Bundle

Sony PlayStation 5 - God of War: Ragnarok Bundle

Sony PlayStation 5 - Digital Edition - FIFA 23 Bundle

PlayStation 5 Digital Edition + EA SPORTS FIFA 23-bundtet indeholder næste generations PS5-konsol, der giver dig både 4K- og 8K-opløsning, 120 fps og en nydesignet DualSense-controller, der giver dig endnu bedre haptisk feedback. Derudover indeholder bundtet en FIFA 23-voucher til det fulde spil og en FIFA 23 Ultimate Team-voucher, så du kan komme i gang med at spille med det samme.

FIFA 23 and FIFA 23 Ultimate Team inkluderet
Oplev fodbold som aldrig før takket være HyperMotion 2-teknologien og dedikeret understøttelse af utrolige funktioner som Haptic Feedback, Adaptive Triggers og 3D Audio, som alle er eksklusive til PS5. Pakken indeholder FIFA 23-voucher til det fulde spil samt FIFA 23 Ultimate Team-voucher, så du kan begynde at spille med det samme på din fantastiske PS5.

Sony Playstation 5 Konsol 825GB – Digital Edition(2022)

PlayStation 5 Digital Edition redefinerer gaming med et udvalg af next-generation funtioner, der giver en fremragende gamingoplevelse. Oplev flydende gameplay ved 120 fps i kompatible spil med støtte til 120 Hz output på 4K skærme. Føl handlingen i spillet med den redesignede DualSense trådløse controller, der inkorporerer haptisk feedback-vibrationer og adaptive triggere, der sammen leverer next-level sansefeedback fra in-game handlinger.

Digital 

Playstation 5 Digital Edition tilbyder samme ydelse som en standard PlayStation 5, men har ikke et optisk diskdrev. Derfor skal du logge ind på din Playstation Network konto og gå til Playstation Store for at købe og downloade spil.

Processor- og grafikkraft

Den fotorealistiske next-generation grafik gøres mulig med en kombination af komponenter, der er designet specifikt til Playstation 5. Kraften leveres af en særlig AMD Ryzen Zen 2 x86-64 processor med 8-cores/16-threads konfiguration med en variabel frekvens på op til 3,5 GHz og AMD Radeon RDNA-2 baseret grafik med en variabel frekvens på op til 2,23 GHz (36 CU, 10,3 TFLOPS) med støtte af ægte Ray-Tracing Acceleration. Systemet følges af lynhurtige 16 GDDR6 RAM med 448 GB/s båndbredde.

4K og 8K underholdning

Playstation 5 kan levere 4K UHD (op til 120 Hz) og op til 8K 4320p opløsning. Så du kan få den bedst mulige billedkvalitet.

HDR støtte

Takket være High Dynamic Range billedteknologien kan brugere med HDR-kompatible TV nyde dybere kontrast, levende farver og mere realistiske miljøer i kompatible spil og andet indhold.

Særlig ultrahurtig SSD

Slip for lange ventetider. Playstation 5 har en særlig ultrahurtig 825 GB SSD med op til 5,5 GB/s læsehastighed, hvilket sikrer nær-øjeblikkelig loading og hurtigere installationstider for spil og patches. Det er nu muligt at game inden for sekunder efter du har bootet konsollen.

DualSense trådløs controller

Tag kontrollen med den forbedrede trådløse DualSense controller. Den haptiske feedback-vibrationsteknologi og de adaptive triggerknapper (R2/L2) giver detaljeret sansefeedback. Controlleren har et genopladeligt batteri, en større touchpad, 6-akset bevægelsessansningssystem, lydjack-output, USB-C port samt indbygget mikrofon og højttaler.

Tempest 3D AudioTech

Tempest 3D AudioTech er en dedikeret lydprocessormotor, der kan skabe 3-dimensionel surroundsound med hundredvis af lydkilder, hvilket kan give en følelse af at lyden kommer fra enhver retning. Og du kan nyde lyden via høretelefoner eller dine TV-højttalere i understøttede spil.

Klar til action

Playstation 5 gør det muligt at downloade eller opdatere spil i baggrunden, selv i standby-tilstand. Slip for at vente på lange spilopdateringer. Du kan starte med at spille efter kun en del af spillets data er downloadet. PlayGo funktionen downloader resten af spillet i baggrunden, mens du spiller.

Del

Vis dine episke triumfer med et tryk på en knap. Tryk blot på Create-knappen på controlleren, scan gennem de seneste minutters gameplay, tag det og vend tilbage til spillet – videoen uploades, mens du spiller. Playstation 5 systemet kan broadcaste dit gameplay i realtid.

Skal i spille to personer? Så husk en ekstra controller

Controllere & Tilbehør

På eget lager med dag-til-dag-levering.

4.548 kr
◕ 4 stk. på lager
✔ dag-til-dag levering på hverdage
Vare nr.
9441595
ProduktbeskrivelseSony PlayStation 5 Digital Edition - Spilkonsol - 825 GB SSD
ProdukttypeSpilkonsol
Intern hukommelse825 GB SSD
Video8K (4320p) - HDR
Flydende pointydelse10.3 TFLOPS
StyreenhedDualSense - trådløs
NetværkGigabit Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth 5.1
Dimensioner (B x D x H)39 cm x 26 cm x 9.2 cm
Vægt3.9 kg
Produkt specs
Vare nr. 9441595
Producent Sony
Garanti 2 års reklamationsret
Producent Vare nr. 9441595
EAN Nummer 711719441595

Fragtpriser:

Gratis fragt ved køb over 499 kr.
GLS Distribution med levering til døren, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
GLS Distribution med levering til pakkeshop, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
PostNord med levering til døren, privat kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til døren, erhverv kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til pakkeshop kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)

Vi leverer til:

Danmark inkl. alle øer (Herunder ikke Grønland, Færøerne og Island).

Leveringstider:

Mandag - torsdag ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes lagervarer normalt samme dag.
Fredag - Ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes ordren normalt samme dag og leveres mandag.
Klokken 17.00 gælder kun ved valg af PostNord, hvis GLS vælges er seneste bestilling kl. 15.00

Returret:

Vi giver altid 14 dages fuld returret på vores produkter.

Reklamation:

For privatkunder gælder der 2 års reklamationsret.
Ved salg til erhverv er der 12 måneders reklamationsret.
Ved særlige produkter yder vi 3 års reklamationsret (Se under hvert enkelt produkt).