Den nye vej til det perfekte - gaming -udstyr

Michael Brøchner og Mads Hvejsel startede Nordic-Gamers ApS i 2019 og til sammen har vi mere end 20 års erfaring indenfor IT hardware, salg & service branchen.

Vi startede projektet allerede i slut 2018 med at finde de helt rigtige gaming produkter med den kvalitet vi som forhandler kan stå 100% indenfor og vi er stolte af det vi sælger dig som kunde.

Genveje
--- Kontaktcenter

Hvem er vi?

Nordic-Gamers ApS består i dag af to hovedpersoner, Michael og Mads.
Michael Brøchner har været i IT branchen i over 15 år med salg af alt indenfor IT Hardware til både erhverv og privat, han er en mand som altid er glad og der er aldrig en opgave som ikke bliver løst til punkt og prikke, derfor er det naturligt at Michael er ansvarlig for kundekontakten og etablering af nye samarbejdsaftaler med kunder, foreninger, ambassadører og B2B.

Mads Hvejsel som er den anden partner har ligesom Michael været i IT branchen i over 15 år, Mads har beskæftiget sig med alt det tekniske og har tidligere drevet succesfulde webshop med salg til private med netop IT udstyr, til daglig sidder Mads med alt teknikken og sørger for at shoppen Nordic-Gamers.dk spiller 100%

Sidst men ikke mindst er vi utrolig passoneret indenfor vores arbejde og vil gå rigtig langt for glade og tilfredse kunder i butikken. - Og ja så elsker vi selvfølgelig IT Hardware og specielt Gaming udstyr, vi håndplukker de bedste produkter til dig.


Vores timeline historie

Optjen Nordic Point
Optjen Nordic Point
office-1
office-1
office-1
office-1
office-2