AOC Skærm, Q27G2U/BK, 27

AOC Skærm, Q27G2U/BK, 27"

Lenovo ThinkVision P27q-20 27

Lenovo ThinkVision P27q-20 27"

Philips Gamer Skærm, B Line 345B1C 34"

DisplayPort-tilslutning

DisplayPort er et digitalt link fra PC til skærm uden konvertering. Det har højere ydeevne end DVI-standard og kan understøtte kabler på op til 15 meter og dataoverførsel på 10,8 Gbps/sek. Med denne høje ydeevne og nul forsinkelse får du de hurtigste billedbehandlings- og opdateringstider, hvilket gør DisplayPort til det bedste valg- ikke kun til almindelig kontor- og hjemmebrug, men også til krævende spil og film, videoredigering m.m. Der er også tænkt på driftskompatibilitet via brug af flere forskellige adaptere.

Flimmerfri teknologi

På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilket gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

LowBlue-tilstand

Undersøgelser har vist, at ligesom ultraviolette stråler kan forårsage øjenskader, kan også blå lysstråler med kort bølgelængde fra LED-displays forårsage øjenskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-tilstanden anvender en smart softwareteknologi til at reducere skadeligt blåt kortbølgelys.

HDMI-udgang

En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

VA-skærm

Philips VA LED-skærm bruger en avanceret vertikal multidomæne-tilpasningsteknologi, som giver dig meget høje statiske kontrastforhold og ekstra levende og klare billeder. Standardkontoropgaver klares nemt, og den er især meget velegnet til fotos, internetsurfing, film, spil og krævende grafiske opgaver. Den optimerede pixelhåndteringsteknologi giver dig en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, så du får skarpe billede.

UltraWide CrystalClear-billeder

Disse nyeste Philips-skærme leverer CrystalClear, UltraWide Quad HD-billeder med 3440 x 1440 pixel. Takket være højtydende skærme med højt pixeltal og 178/178 brede betragtningsvinkler bringer disse nye skærme dine billeder og grafik til live. UltraWide 21:9-formatet sikrer større produktivitet med mere plads til sidestillede sammenligninger og mere overskuelige kolonner i regneark. Uanset om du er en krævende professionel bruger med behov for ekstremt detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger eller en økonomisk troldmand, der arbejder med kæmpe regneark, får du altid krystalklare billeder med skærme fra Philips.

MultiView-teknologi

Med Philips MultiView-skærmen med ekstra høj opløsning kan du nu opleve en verden af tilslutningsmuligheder. MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning, så du kan arbejde med flere enheder på samme tid, f.eks. en pc og en bærbar pc, hvilket gør komplekse multi-tasking-opgaver til en leg.

Adaptiv synkroniseringsteknologi

Spil bør ikke være et valg mellem usammenhængende gameplay eller ødelagte billeder. Opnå flydende effektivitet uden artefakter ved stort set alle billedhastigheder med adaptiv synkroniseringsteknologi, nem og hurtig opdatering og ekstremt hurtige svartider.

Compact Ergo Base

Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter sit personlige behov.

LightSensor

LightSensor anvender en smart sensor til at justere billedets lysstyrke afhængigt af rummets lysforhold og give perfekte billeder med minimalt strømforbrug.

PowerSensor

PowerSensor er en indbygget"menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 70% og forlænger skærmens levetid.

Normalpris 4.133 kr Specialpris 3.926 kr
◕ 8 stk. på lager
✔ dag-til-dag levering på hverdage
Vare nr.
995325595
Produkt specs
Vare nr. 995325595
Garanti 2 års reklamationsret
Produktbeskrivelse Philips B Line 345B1C - LED-skærm - kurvet - 34"
Enhedstype LED-baggrundsbelyst LCD-skærm - 34"
Energiklasse Klasse B
Energiforbrug om året 79 kWt
Strømforbrug (Til-modus) 54 W
Kurvet skærm Ja
Audio line-in Nej
Formatforhold Widescreen - 21:9
Pixel Pitch 0.232 mm
Responstid 5 ms
Standard opløsning WQHD 3440 x 1440 ved 100 Hz
Input-stik 2xHDMI, DisplayPort
Kontrastforhold 3000:1
Kontrastforhold (Dynamisk) 80000000:1
Farve support 16,7 millioner farver
Højttalere Integreret
Skærmbelægning Blændfri, 2H Hard Coating, Dis 25 %
Miljømæssige standarder ENERGY STAR kvalificeret
Egenskaber PowerSensor, MultiView, SmartImage, Low Blue Light Mode, Flicker Free-teknologi, Kviksølvfri, SmartUniformity, Adaptive-Sync teknologi, LightSensor, 100 % NTSC (CIE 1976) farvespektrum, EasyRead, sRGB Mode, Billede-i-billede, Billede-ved-billede, 90 %
Mål (BxDxH) 80.7 cm x 25 cm x 60.1 cm
Produkt vægt 11,32 kg
Producent Vare nr. 345B1C/00
EAN Nummer 8712581760779
Antal bestilt til lager 4
Forventet leveringstid dage 0
Næste lager levering igen d. (år-mdr-dato) 2023-01-18

Fragtpriser:

Gratis fragt ved køb over 499 kr.
GLS Distribution med levering til døren, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
GLS Distribution med levering til pakkeshop, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
PostNord med levering til døren, privat kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til døren, erhverv kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til pakkeshop kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)

Vi leverer til:

Danmark inkl. alle øer (Herunder ikke Grønland, Færøerne og Island).

Leveringstider:

Mandag - torsdag ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes lagervarer normalt samme dag.
Fredag - Ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes ordren normalt samme dag og leveres mandag.
Klokken 17.00 gælder kun ved valg af PostNord, hvis GLS vælges er seneste bestilling kl. 15.00

Returret:

Vi giver altid 14 dages fuld returret på vores produkter.

Reklamation:

For privatkunder gælder der 2 års reklamationsret.
Ved salg til erhverv er der 12 måneders reklamationsret.
Ved særlige produkter yder vi 3 års reklamationsret (Se under hvert enkelt produkt).