Philips Gamer Skærm, B Line 346B1C 34

Philips Gamer Skærm, B Line 346B1C 34"

AOC Gamer Skærm C27G2ZU/BK 27

AOC Gamer Skærm C27G2ZU/BK 27"

Philips Gamer Skærm, P-line 346P1CRH, 34"

Flimmerfri teknologi

På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilket gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

LowBlue-tilstand

Undersøgelser har vist, at ligesom ultraviolette stråler kan forårsage øjenskader, kan også blå lysstråler med kort bølgelængde fra LED-displays forårsage øjenskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-tilstanden anvender en smart softwareteknologi til at reducere skadeligt blåt kortbølgelys.

Windows Hello pop op-webkamera

Phillips' innovative og sikre webkamera dukker op, når du har brug for det, og forsvinder sikkert ned i skærmen igen, når du ikke bruger det. Webkameraet er samtidig udstyret med avancerede sensorer til Windows Hello-ansigtsgenkendelse, som uden besvær logger dig på dine Windows-enheder på mindre end 2 sekunder, 3 gange hurtigere end en adgangskode.

Indbygget USB-C-dockingstation

Denne Philips-skærm har en indbygget USB type-C-dockingstation med strømforsyning. Det slanke USB-C-stik, der kan vendes, giver mulighed for nem dokning med ét kabel. Gør det hele mere enkelt ved at slutte alle dine eksterne enheder såsom tastatur, mus og et RJ-45 Ethernet-kabel til skærmens dockingstation. Du skal blot slutte din bærbare pc til denne skærm med et enkelt USB-C-kabel for at kunne se video i høj opløsning og overføre data med superhurtig hastighed, mens du tænder for og genoplader den bærbare pc samtidigt.

UltraWide CrystalClear-billeder

Disse nyeste Philips-skærme leverer CrystalClear, UltraWide Quad HD-billeder med 3440 x 1440 pixel. Takket være højtydende skærme med højt pixeltal og 178/178 brede betragtningsvinkler bringer disse nye skærme dine billeder og grafik til live. UltraWide 21:9-formatet sikrer større produktivitet med mere plads til sidestillede sammenligninger og mere overskuelige kolonner i regneark. Uanset om du er en krævende professionel bruger med behov for ekstremt detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger eller en økonomisk troldmand, der arbejder med kæmpe regneark, får du altid krystalklare billeder med skærme fra Philips.

MultiView-teknologi

Med Philips MultiView-skærmen med ekstra høj opløsning kan du nu opleve en verden af tilslutningsmuligheder. MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning, så du kan arbejde med flere enheder på samme tid, f.eks. en pc og en bærbar pc, hvilket gør komplekse multi-tasking-opgaver til en leg.

Adaptiv synkroniseringsteknologi

Spil bør ikke være et valg mellem usammenhængende gameplay eller ødelagte billeder. Opnå flydende effektivitet uden artefakter ved stort set alle billedhastigheder med adaptiv synkroniseringsteknologi, nem og hurtig opdatering og ekstremt hurtige svartider.

Compact Ergo Base

Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter sit personlige behov.

MultiClient integreret KVM

Med en MultiClient integreret KVM-switch kan du styre to separate pc'er med én skærm/tastatur/mus-opsætning. En praktisk knap giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem kilder. Praktisk ved opsætninger, der kræver dobbelt pc-computerkraft, eller til deling af én stor skærm for at vise to forskellige pc'er.

DisplayHDR 400

VESA-certificeret DisplayHDR 400 giver en betydelig forbedring i forhold til normale SDR-skærme. I modsætning til andre"HDR-kompatible" skærme producerer ægte DisplayHDR 400 forbløffende lysstyrke, kontrast og farver. Ved hjælp af global dæmpning og en maks. lysstyrke på op til 400 nit vækkes billederne til live med bemærkelsesværdige højdepunkter, samtidig med at det er muligt at vise dybere og mere detaljerede nuancer af sort. Det giver en bedre palet af fyldige nye farver og giver en visuel oplevelse, der stimulerer dine sanser.

PowerSensor

PowerSensor er en indbygget"menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 70% og forlænger skærmens levetid.

Denne vare er tilgængelig på vores fjernlager og kan leveres indenfor få dage.

Normalpris 6.158 kr Specialpris 5.850 kr
◒ Kun 2 stk. tilbage
✔ dag-til-dag levering på hverdage
Vare nr.
995769036
Produkt specs
Vare nr. 995769036
Garanti 2 års reklamationsret
Produktbeskrivelse Philips P-line 346P1CRH - LED-skærm - kurvet - 34"
Enhedstype LED-baggrundsbelyst LCD-skærm - 34"
Diagonal størrelse 34"
Kurvet skærm Ja
Audio line-in Nej
Formatforhold Widescreen - 21:9
Pixel Pitch 0.23175 mm
Justeringer til display-position Højde, drejbar, tilt
Responstid 4 ms
Standard opløsning WQHD 3440 x 1440 ved 100 Hz
Input-stik HDMI, DisplayPort, USB-C
Kontrastforhold 3000:1
Kontrastforhold (Dynamisk) 80000000:1
Farve support 16,7 millioner farver
Højttalere Integreret
Lys Ja- LED-baggrundsbelyst
Skærmbelægning Blændfri, 2H Hard Coating, Dis 25 %
Miljømæssige standarder ENERGY STAR kvalificeret
Egenskaber Delbillede, billedopdeling, Compact Ergo Base, PowerSensor, MultiView, SmartImage, Low Blue Light Mode, Flicker Free-teknologi, SmartUniformity, Adaptive-Sync teknologi, LightSensor, EasyRead, DisplayHDR 400, Windows 10 Hello, 120 % sRGB (CIE 1976) farve
Mål (BxDxH) 80.7 cm x 25 cm x 60.1 cm
Produkt vægt 11,65 kg
Producent Vare nr. 346P1CRH/00
EAN Nummer 8712581762193
Antal bestilt til lager 4
Forventet leveringstid dage 0
Næste lager levering igen d. (år-mdr-dato) 2023-02-06

Fragtpriser:

Gratis fragt ved køb over 499 kr.
GLS Distribution med levering til døren, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
GLS Distribution med levering til pakkeshop, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
PostNord med levering til døren, privat kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til døren, erhverv kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til pakkeshop kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)

Vi leverer til:

Danmark inkl. alle øer (Herunder ikke Grønland, Færøerne og Island).

Leveringstider:

Mandag - torsdag ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes lagervarer normalt samme dag.
Fredag - Ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes ordren normalt samme dag og leveres mandag.
Klokken 17.00 gælder kun ved valg af PostNord, hvis GLS vælges er seneste bestilling kl. 15.00

Returret:

Vi giver altid 14 dages fuld returret på vores produkter.

Reklamation:

For privatkunder gælder der 2 års reklamationsret.
Ved salg til erhverv er der 12 måneders reklamationsret.
Ved særlige produkter yder vi 3 års reklamationsret (Se under hvert enkelt produkt).