BenQ Skærm GW2480 23.8

BenQ Skærm GW2480 23.8"

Philips Gamer Skærm, B Line 346B1C 34

Philips Gamer Skærm, B Line 346B1C 34"

Philips Skærm E-line 325E1C 32"

DisplayPort-tilslutning

DisplayPort er et digitalt link fra PC til skærm uden konvertering. Det har højere ydeevne end DVI-standard og kan understøtte kabler på op til 15 meter og dataoverførsel på 10,8 Gbps/sek. Med denne høje ydeevne og nul forsinkelse får du de hurtigste billedbehandlings- og opdateringstider, hvilket gør DisplayPort til det bedste valg- ikke kun til almindelig kontor- og hjemmebrug, men også til krævende spil og film, videoredigering m.m. Der er også tænkt på driftskompatibilitet via brug af flere forskellige adaptere.

SmartContrast

SmartContrast Philips-teknologi, der analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og styrer baggrundsbelysningens lysstyrke for dynamisk at forbedre kontrasten. På den måde får du den bedste kvalitet digitale billeder og video, samt når du spiller spil med mange mørke nuancer. Hvis du vælger sparetilstand, justeres kontrasten, og baggrundsbelysningen finjusteres, så du får en helt perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

Flimmerfri teknologi

På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilket gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

LowBlue-tilstand

Undersøgelser har vist, at ligesom ultraviolette stråler kan forårsage øjenskader, kan også blå lysstråler med kort bølgelængde fra LED-displays forårsage øjenskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-tilstanden anvender en smart softwareteknologi til at reducere skadeligt blåt kortbølgelys.

HDMI-udgang

En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

Krystalklare billeder

Disse nye Philips-skærme leverer krystalklare Quad HD-billeder i 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 pixel. Ved at udnytte højtydende paneler med høj pixeltæthed, der muliggøres af kilder med stor båndbredde som f.eks. DisplayPort, HDMI og Dual-link DVI, vil disse nye skærme gøre dine billeder og din grafik levende. Uanset om du er en krævende professionel bruger, der har brug for meget detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger, om du bruger 3D-grafiske programmer, eller om du er et økonomisk troldmand, der arbejder med kæmpestore regneark, så giver Philips-skærmene dig krystalklare billeder.

SmartImage-spiltilstand

Den nye Philips-spilleskærm har hurtig OSD-adgang, der er finjusteret til spillere og giver dig flere muligheder."FPS-tilstand" (førstepersonsskydespil) forbedrer de mørke temaer i spil, så du kan se skjulte genstande i mørke områder."Løb-tilstand" tilpasser skærmen til den hurtigste reaktionstid og har høj farvegengivelse sammen med billedjusteringer."RTS-tilstand" (Real time strategy) har en særlig SmartFrame-tilstand, som gør det muligt at fremhæve særlige områder og justere størrelse og billede. Gamer 1 (Spiller 1) og Gamer 2 (Spiller 2) gør det muligt at gemme brugerdefinerede indstillinger til forskellige spil, så du får den bedst mulige ydeevne.

Buet displaydesign

Computerskærme tilbyder en personlig oplevelse, som passer meget godt til et buet design. Den buede skærm giver en behagelig og samtidigt fordybende effekt, der sætter dig i centrum ved dit bord.

VA-skærm

Philips VA LED-skærm bruger en avanceret vertikal multidomæne-tilpasningsteknologi, som giver dig meget høje statiske kontrastforhold og ekstra levende og klare billeder. Standardkontoropgaver klares nemt, og den er især meget velegnet til fotos, internetsurfing, film, spil og krævende grafiske opgaver. Den optimerede pixelhåndteringsteknologi giver dig en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, så du får skarpe billede.

Skjulte kabler

Skærmen har en elegant løsning til kabelhåndtering, hvilket giver et mere ryddeligt arbejdsområde. Intet behov for at samle kabler med ekstra bindere. En lang åbning giver skjult opbevaring af kabler. Den skjuler kabler og ser fantastisk ud i de fleste miljøer, især til små rum eller et skrivebord, der vender mod en væg eller et vindue. Dette design fjerner rodede kabler og giver et mere organiseret skrivebord.

Helt problemfrit spil

Spil bør ikke være et valg mellem usammenhængende gameplay eller ødelagte billeder. Med den nye Philips-skærm behøver det heller ikke at være sådan. Opnå flydende effektivitet uden artefakter ved stort set alle billedhastigheder med AMD FreeSync-teknologi, nem og hurtig opdatering og ekstremt hurtige svartider.

Teknologi til farver i ultrabredde

Teknologien til farver i ultrabredde giver et langt større farvespektrum og et mere klart billede. Den bredere farveskala med farver i ultrabredde giver mere naturligt udseende grønne, levende røde og dybere blå farver. Gør medieunderholdning, billeder og selv produktiviteten mere livagtig med levende farver fra teknologien til farver i ultrabredde.

3.019 kr
◕ 4 stk. på lager
✔ dag-til-dag levering på hverdage
Vare nr.
994908844
ProduktbeskrivelsePhilips E-line 325E1C - LED-skærm - kurvet - 32"
EnhedstypeLED-baggrundsbelyst LCD-skærm - 32"
EnergiklasseKlasse G
Energiforbrug om året73 kWt
Strømforbrug (Til-modus)38.9 W
Kurvet skærmJa
PaneltypeVA
Formatforhold16:9
Standard opløsningQHD 2560 x 1440 ved 75 Hz
Pixel Pitch0.272 mm
Lysstyrke250 cd/m²
Kontrastforhold3000:1
Responstid4 ms (grå-til-grå)
Farve support16,7 millioner farver
Input-stikHDMI, VGA, DisplayPort
Justeringer til display-positionTilt
SkærmbelægningBlændfri, 3H Hard Coating, Dis 25 %
SpændingAC 120/230 V (50/60 Hz)
FarveSort med tekstur
Dimensioner (B x D x H) - med stander70.9 cm x 28.1 cm x 52.3 cm
Vægt7.34 kg
OverensstemmelsesstandarderPlug and Play, CB, DDC/CI, RoHS, CU-EAC, DisplayPort 1.2
Produkt specs
Vare nr. 994908844
Garanti 2 års reklamationsret
Produktbeskrivelse Philips E-line 325E1C - LED-skærm - kurvet - 32"
Enhedstype LED-baggrundsbelyst LCD-skærm - 32"
Diagonal størrelse 32"
Energiklasse Klasse B
Energiforbrug om året 73 kWt
Strømforbrug (Til-modus) 50 W
Kurvet skærm Ja
Audio line-in Nej
Formatforhold WideScreen - 16:9
Pixel Pitch 0.272 mm
Justeringer til display-position Tilt
Responstid 4 ms
Standard opløsning QHD 2560 x 1440 ved 75 Hz
Input-stik HDMI, VGA, DisplayPort
Kontrastforhold 3000:1
Farve support 16,7 millioner farver
Medfølgende ledninger 1 x VGA-kabel 1 x HDMI-kabel
Lysstyrke 250 cd/m²
Lys Ja- LED-baggrundsbelyst
Skærmbelægning Blændfri, 3H Hard Coating, Dis 25 %
Egenskaber Sync-on-green, Blyfri, 102% NTSC farveområde, SmartImage Game, Mega Infinity Dynamic Contrast Ratio, Low Blue Light Mode, Flicker Free-teknologi, Kviksølvfri, Adaptive-Sync teknologi, Ultra Wide-Color Technology, sRGB Mode, 122.6 % sRGB farvespektrum
Mål (BxDxH) 70.9 cm x 28.1 cm x 52.3 cm
Produkt vægt 7,34 kg
Producent Vare nr. 325E1C/00
EAN Nummer 8712581758493
Forventet leveringstid dage 0

Fragtpriser:

Gratis fragt ved køb over 499 kr.
GLS Distribution med levering til døren, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
GLS Distribution med levering til pakkeshop, kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 15.00)
PostNord med levering til døren, privat kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til døren, erhverv kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)
PostNord med levering til pakkeshop kun 45 kr. pr. ordre. (Bestil inden kl. 17.00)

Vi leverer til:

Danmark inkl. alle øer (Herunder ikke Grønland, Færøerne og Island).

Leveringstider:

Mandag - torsdag ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes lagervarer normalt samme dag.
Fredag - Ved bestilling senest kl. 17.00 afsendes ordren normalt samme dag og leveres mandag.
Klokken 17.00 gælder kun ved valg af PostNord, hvis GLS vælges er seneste bestilling kl. 15.00

Returret:

Vi giver altid 14 dages fuld returret på vores produkter.

Reklamation:

For privatkunder gælder der 2 års reklamationsret.
Ved salg til erhverv er der 12 måneders reklamationsret.
Ved særlige produkter yder vi 3 års reklamationsret (Se under hvert enkelt produkt).